QUI SOM

CETEB és una firma d’assessoria i consultoría fundada el 1993 per Antoni Fernàndez Teixidó i Esther Amselem Amselem, professionals amb formació com a auditors, titulats mercantils i economistes i amb una dilatada experiència professional.

Desenvolupem la nostra activitat en tot el territori nacional i principalment a Catalunya. Els nostres principals clients comprenen tant petites i mitjanes empreses com grans empreses, així com companyies del sector públic.

Conscients de la importància i rigurositat que representa el treball en l’àmbit de la consultoria, l’assessoria comptable, fiscal, mercantil i jurídica i amb l’objectiu de prestar els millors serveis i solucions a tots els nostres clients, hem volgut enfocar els nostres objectius en ser excel·lents en allò que sabem fer i oferir treballs de la màxima qualitat.

CODI ÈTIC

Per davant de qualsevol altra cosa, en tots els treballs que realitzem actuem amb integritat. CETEB adopta el compromís d’actuar amb professionalitat entre nosaltres i amb els nostres clients, per tal de crear una cultura de confiança i credibilitat, de manera que mai serà acceptable una situació que posi en perill els nostres valors com a assessors.

VALORS

A CETEB tenim uns valors per els quals es regeixen tots els nostres professionals i que són els pilars de la nostra identitat i defineixen la nostra manera d’actuar i de treballar.

  • Treballem en equip – aportant el millor de cadascun dels nostres professionals per tal de crear equips de treball adequats i orientats a l’èxit.
  • Actuem amb integritat– mantenint en tot moment la nostra professionalitat, objectivitat i l’excel·lència en la qualitat del servei que oferim.
  • Som objectius i imparcials – en tota la nostra tasca d’assessorament, i en particular en els nostres informes, que són exactes i objectius. “

EQUIP DIRECTIU

Antoni Fernández Teixidó
Antoni Fernández TeixidóEconomista, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Censor Jurat de Comptes, Auditor i Consultor.
Antoni ha desenvolupat una intensa carrera política.
Va ser Secretari General del CDS amb Adolfo Suárez. Diputat a les Corts Generals, President del seu Grup Parlamentari i Diputat en el Parlament de Catalunya.
Ha estat membre del Comité Executiu y Conseller Nacional de CiU.
Ha ocupat el càrrec de Conseller de Treball, Indústria, Comerç i Turisme del Govern de la Generalitat de Catalunya. Recentment ha fundat el moviment civil Lliures.
En l’actualitat, és Vicepresident de la Societat d’Estudis Econòmics de Foment del Treball Nacional, soci fundador de l’institut von Mises, membre de la Fundació Catalunya Oberta, membre del Cercle d’Economia, soci de l’Institut Juan de Mariana, de l’Asociación Española de Directivos i President executiu de la Fundación Privada del RCD Espanyol.
Paral·lelament a la seva vocació política ha estat sempre una notable activitat empresarial i professional. És soci fundador del Grup Ceteb des de 1980, del qual formen part les societats Finances Globals i Anàlisi de Tributs i Comptes i Control Auditors.
Al llarg de la seva carrera professional ha assessorat fiscalment a un gran número d’empreses, associacions i gremis de diversos sectors.
Idiomes: Català, Castellà i Anglès.
Esther Amselem Amselem
Esther Amselem AmselemEconomista, Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Auditora de Comptes
Esther va iniciar la seva trajectòria professional en els departaments comptable i financer de la Societat Cooperativa d’Instal·lacions Assistencials Sanitàries (SCIAS), Symester i la química Uquifa.
Al 1981 es va incorporar al Grup Ceteb, essent nomenada sòcia al 1993, any en que va fundar juntament amb el seu soci Antoni Fernández Teixidó les companyies Finances Globals i Anàlisi de Tributs i Comptes i Control Auditors des de les quals assessora a moltes empreses en matèria fiscal i comptable.
Esther ocupa càrrec de Secretària del Consell d’Administració de diverses societats, associacions i fundacions de diversos sectors. A més a més, ha estat nomenada Administradora Concursal de diverses empreses.
Idiomes: Castellà, Català i Francès.

DEPARTAMENTS

ÀREA FISCAL
Gestionem totes les obligacions fiscals amb un servei de consulta permanent per atendre i resoldre qualsevol dubte en aquest complex àmbit.
ÀREA LABORAL
Assessorem els nostres clients en les seves relacions laborals amb els treballadors, externalitzant tots els tràmits de gestió laboral diària.
ÀREA FINANCERA, COMPTABLE I MERCANTIL
Assessorem en qüestions relacionades amb l’estructura dels estats financers. Gestió i tramitació davant els diferents registres, confecció i presentació dels llibres comptables, comptes anuals, etc.
ÀREA JURÍDICA
Assessorament jurídic continuat i personalitzat per als nostres clients, gestió de conflictes judicials i extrajudicials i tot tipus de tràmits legals i jurídics.
ÀREA CONSULTORIA
Disseny i assessorament en projectes estratègics i de negoci per als nostres clients, gestió d’eficiència, millora de procediments, etc.

TREBALLEM EN EQUIP

Treballem com un sol equip, amb empreses nacionals líders del seu sector, oferint els serveis de la més alta qualitat possible.